Hoe doe je dat nou precies, zo’n ebook downloaden en lezen?

/
14 oktober 2019

Een boek lezen op een tablet, iPad of e-reader is echt super makkelijk. Hieronder lees je hoe je dat in 3 stappen doet. Dus doe mee met de digitale, hippe trend en bestel vandaag jouw 1e ebook!
Ben je niet zo technisch en vind je computers en tablets soms maar ingewikkeld? En vraag je je ook weleens af hoe doe je dat nou precies, zo’n ebook downloaden en lezen? Geen probleem want een ebook bestellen en lezen kan iedereen.

Volg onderstaande 3 stappen en ook jij kunt aan al je vrienden en familieleden laten zien dat je hip en trendy bent.


Stap 1
: Installeer Adobe Digital Editions op je tablet, iPad of computer (op een e-reader is deze stap niet nodig). Dit is het programma waarmee je straks de ebooks gaat lezen en je kunt het hier vinden.

Stap 2: Zoek een spannend boek uit op demowebsite1.fleximedia.nl, click op bestellen en reken je ebook af.

Stap 3: Je ontvangt een email met de downloadlink. Click op de link en kies waar je je bestand wil opslaan. Je kunt nu direct het bestand openen en lezen in Adobe Digital Editions.

 

Goed om te weten is wat de voordelen van ebooks zijn:

  • Ebooks zijn ideaal als je dyslexie hebt of minder goed kunt zien want je kunt zelf de lettergrootte en regelafstand instellen. En als je moe bent van het lezen is een luisterboek fijn.
  • Je hoeft niet meer naar de boekwinkel, maar je bestelt je boeken eenvoudig online op het moment dat jij daar even tijd voor hebt.
  • E-readers zijn klein en passen makkelijk in je tas, sjouwen met stapels boeken is verleden tijd. Zeker op vakantie is het veel makkelijker om 1 e-reader mee te nemen dan een koffer vol boeken.
  • Ebooks zijn beter voor het milieu, er hoeven geen bomen meer te worden omgehakt voor jouw boeken.
  • Op de blog van Eboekje vind je relevante nieuwtjes en interessante onderwerpen voor ouders én kinderen.

Zie hier het filmpje:

Heb je toch nog vragen over een ebook downloaden en lezen, kijk dan op de veelgestelde vragen of mail ons: info@eboekje.com .

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.